Comments on TN House / Miyahara Architect Office | ArchDaily

TN House / Miyahara Architect Office | ArchDaily

A house designed for two sisters and their families with busy thoroughfare in the front and overlooking the Tama River. The house is built as two separate dwelling units in the single building, yet a few spaces between can be jointed when the occasion fits. The exterior matches the mostly industrial nature of the surrounding area by using zinc siding and perforated steel sheets.

The project seems to do a good job of addressing the contextual problems of the area as well as the programmatic challenge of separate but connected dwelling units for this extended family.

Saved By: Synthetic Architecture | View Details | Give Thanks

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.